Hoi allemaal
 
Hier even wat aardigheden voor in de agenda's.
 
Op 5 februari a.s. opent er een expositie van 12 Winterswijkse kunstenaars, waaronder ondergetekende, in de Tricot in Winterswijk. Ik exposeer daar met 'Badscenes'.
Uiteraard ben ik bij de opening maar ook op 18 februari kun je mij daar zien er en verder is er op 4 maart een optreden met Zanggroep Zendium. Het wordt een mooie middag. Zendium bestaat uit Annelies Geurkink, Sandra Kuiper, Dianne Ebbers, Tom Grondman en mijzelf. We zingen een repertoire varierend van Bacht tot Beatles. Tijdens de optredens maar voortal ook er tussendoor is de expositie te bekijken.
Openingstijden en adres vind je in de flyer (zie bijlage). Kijk eventueel ook op http://www.tricotwinterswijk.com/page/50/huidige-expositie.html
 
Op 3 maart opent de expositie Inside-Outside in het Belgische Zoersel. Hier exposeren z.g. 'outsiderkunstenaars' (mensen met een psychiatrische achtergrond) samen met reguliere kunstenaars. De tentoonstelling vindt plaats in het net verlaten paviljoen van het psychiatrisch ziekenhuis in Zoersel.  Mijn werk, getiteld 'Madness, zal deels te zien zijn in de voormalige isoleercel aldaar. Overige info vind je in bijgaande flyer.
Zelf ben ik daar aanwezig tijdens de opening.
 
In Leeuwarden opent op 1 april de (reizende) expositie Mea Vulva ( mooi kut) in de voormalige vrouwengevangenis Blokhuispoort. Meer info volgt later maar dat het bijzonder wordt staat vast dus hou die datum vast vrij als het je wat lijkt. Hier vind je info uit voorgaande edities: www.meavulva.nl Ik zal daar expseren met kutcollages en kutfoto's.
 
De vijfde expositie van het Project Mailartbooks vindt plaats in Gallerie Project071 te Alkmaar, van 1 mei tot 10 juni. Daar is in elk geval een boekje van mij te zien en misschien exposeer ik daar ook met ander werk, dat is nog niet zeker. Desalniettemin is het hele project erg de moeite waard om te bekijken. Meer info vind je hier: www.projectmailartbooks.com
 
In juni zit ik samen met Yolande Willink in gallerie Objectief te Enschede. Nadere info volgt nog.
 
Op alle exposities zal verschillend werk van mij te zien zijn.
 
Nou, dat was het voor nu. Ik hoop jullie te zien op een of meerdere van bovenstaande expo's!
Grietje