Beste mensen

 

Tijd voor een nieuwe nieuwsbrief waarin aankondigingen en vooruitblikken op het komende jaar.

 

Allereerst kan ik melden dat er weer een nieuw boek in aantocht is met de veelbelovende titel 'WAARTOE ZIJN WIJ OP AARDE' Het boek heeft als verbindend thema de zin/onzin/waanzin van het gewone alledaagse leven. Weten we nog wel wie we zijn? Hoe oprecht en authentiek zijn we? Wat denken we nodig te hebben om gelukkig te zijn? Wat betekent schoonheid en rijkdom? Hoe zit het nou met de liefde? En kunnen we onstappen aan de dood? Grote vragen zijn het, die ik op een subtiele manier met mijn fotowerk onder de aandacht wil brengen. Zoals het er nu uit ziet gaat het boek ongeveer 96 pagina's dik worden met een korte inleidende tekst en heel veel foto's.

Ik hou je op de hoogte!

 

Overigens is GOED GELUKT ook nog volop verkrijgbaar ( www.goed-gelukt.nl ) en ook van het BIELEMANNEN! - boek zijn nog een paar exemplaren te koop (bij mij).

 

 

Op dinsdag 25 februari is er vanaf 20.00 uur in het Achterhoeks Kunstcafe een fotografie-avond waar ik, samen met drie andere fotografen een presentatie geef. Ik zal daar onder andere vertellen over het op handen zijnde nieuwe boek. De andere fotografen zijn Ben Lammers, Amit Bar en Ton van Vliet. Adres: Café Schiller, Prinsenstraat 4, 7121AG Aalten.

 

 

Op donderdag 6 maart vertel ik over mijn werk op een avond van het Humanistisch verbond (avondvullend) bij Hotel Frerikshof, Frerikshof 2, 7103CA Winterswijk.

Ik zal vertellen over werk dat ik in de afgelopen 7 jaar maakte, met name over SPECIAL LOVE, GOED GELUKT en natuurlijk over WAARTOE ZIJN WIJ OP AARDE.

Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30. Toegang is gratis voor leden EN voor niet-leden.

 

 

Verder ben heel blij dat ik door de stichting White Cube / Global Village ben uitgenodigd om komend jaar te exposeren in

 

- Fort van Abcoude (bij Amsterdam), van 17 mei - 25 mei

- Landshut (Duitsland-Beieren), van 26 juni -6 juli

- Kopenhagen (Denemaren) van 8 aug - 13 sept.

Nadere info volgt.

 

Komend najaar staat de cursus ANDERS KIJKEN 2 gepland. Deze zal gegeven worden in Arnhem op 7 maandagavonden van 20.00 tot 22.00 en op 3 zaterdag-ochtenden van 10.30 tot 12.30 uur. Op de zaterdagochtenden fotograferen we bij daglicht op locatie. Er zijn nog plekken vrij voor deze cursus. Wil je meer info, laat het even weten!

 

Dat was het voor nu. Ik hoop je binnenkort ergens op een of meer van de bovenstaande plekken te zien!

 

Doeg!

 

Grietje

 

www.grietjebouman.nl

www.goed-gelukt.nl